Emeklilere Sevindirici Haber: Kadir Aydar'dan 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi!

Seçim Öncesi Verdiği Sözü Tutan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İhtiyaç Sahibi Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye Vaadini Gerçekleştiriyor. Başkan Aydar, 'Bu Yıl Kurban Bayramı İkramiyesi Belediyemiz Tarafından Dağıtılacak..

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, göreve başlayalı 1 ay olmadan seçim döneminde verdiği vaatleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor. Ceyhan'ın ertelenmiş umutlarını ve kaybolan yıllarını telafi etmek amacıyla, 7 gün 24 saat esasıyla çalışan Başkan Aydar, seçim öncesinde verdiği vaatler arasında yer alan 'İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira bayram ikramiyesi' sözünü tutuyor.

Kurban Bayramı için dağıtılacak olan 5 bin lira ikramiyenin belediye tarafından karşılanacağını belirten Aydar, gereksinim sahibi vatandaşların belediyeye başvurmalarını istedi.

Kadir Aydar, yaptığı açıklamada kişisel ve kurumsal olarak her insanın zor zamanlar yaşadığını vurgulayarak, "Bu zorlukları hep birlikte el ele, omuz omuza vererek aşacağız. Kurban Bayramı'nda seçim döneminde verdiğim söz doğrultusunda, herhangi bir mazeret üretmeden şartlarımızı zorlayarak 5 bin lira ikramiye dağıtacağız. Müraacatlar geldiğinde titizlikle gereksinim sahibi emeklilerimizi belirleyeceğiz. Bu belirlemede tek kriterleri ihtiyaç sahibi olmalarıdır. Sözümüzün arkasındayız. Ne söz verdiysek, sağlam ve kararlı adımlarla hepsini yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi
"Bu ülkeye bahar 105 yıldır Samsun’dan gelir!"
19 Mayıs'ta çalışan asgari ücretliler için 850 TL ek ödeme!
İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini