Emel Sayın, hayatını canlandıracak isim için Burcu Biricik'i istedi

Emel Sayın, yaşamının beyazperdeye uyarlanması durumunda kendisini Burcu Biricik’in canlandırmasını istediğini açıkladı. Ayrıca, kendi belgeselinin hazırlandığını ve daha önce paylaşmadığı pek çok anının yer aldığını duyurdu.

Türkiye’nin efsane ismi Emel Sayın, sesi ve oyunculuğuyla gönüllerde taht kurmuş bir sanatçı olarak yaşamının beyazperdeye uyarlanması durumunda kendisini Burcu Biricik’in canlandırmasını arzuladığını açıkladı. Magazin Burada'nın haberine göre Sayın, bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: 

"Birçok genç sanatçımız var, hepsi çok tatlılar. Bazen kendimi de düşünüyorum, aklıma Burcu Biricik geliyor. Böyle bir projeye ne zaman başlanacak, onu da bilmiyorum. Ama olursa, Burcu'nun bu projeyi en iyi şekilde gerçekleştireceğine ve benim karakterimi güzelce özetleyeceğine inanıyorum. Burcu’yu izliyorum ve çok beğeniyorum."

Emel Sayın, Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden biri olarak Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen Sayın, yaşamını konu alan belgesel projelerine sıcak baktığını belirterek, kendi belgeselinin de yakında yayınlanacağını duyurdu. "Aslında böyle bir çalışma yaptık. Şu an son rötuşlar üzerinde çalışılıyor. Çok samimi bir proje oldu. İçinde daha önce anlatmadığım pek çok şey var," ifadelerini kullandı. 

Emel Sayın’ın belgeseli, sanatçının hayatına dair bilinmeyenleri de gün yüzüne çıkaracak ve izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.