Emine Erdoğan: "Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı diliyorum"

Emine Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılı için sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı. "Büyümek, öğrenmekle başlar" diyen Erdoğan, çocukların yüreklerini zenginleştirecek bir yıl temenni etti ve tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabında "Okullar Açılıyor" etiketiyle yaptığı paylaşımda, eğitim ve öğrenmenin önemine vurgu yaptı. Erdoğan, "Büyümek, öğrenmekle başlar. Yeni eğitim yılı boyunca çocuklarımızın yüreklerini zenginleştirecek çok sayıda öğrenme fırsatı sunulmasını diliyorum" dedi. 

Emine Erdoğan, mesajında ayrıca öğrenciler ve öğretmenler için başarı ve huzur temennisinde bulundu. "Büyümek, öğrenmekle başlar. Yeni eğitim yılının, nice öğrenmelerle çocuklarımızın yüreklerini zenginleştirmesini temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı diliyorum." ifadelerini kullandı. Bu paylaşımla, eğitim yılının başlaması vesilesiyle destek ve iyi dileklerini ileten Erdoğan, eğitim süreçlerinin çocukların gelişimi için kritik olduğunu vurguladı. Bu yıl, öğrenciler ve öğretmenler için verimli bir eğitim dönemi geçirmeyi umduğunu belirtti.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.