Emir Ersoy'dan sevenlerini şaşırtacak proje

Türkiye'de latin müzik üzerine çalışmalar yapan ve sahne performansları ile isminden söz ettiren müzisyen Emir Ersoy, sevenlerini bu kez 1977 yılına götürüyor.

''Siz Şanar Yurdatapan bestesi olan "Olmaz Olsun"un da yer aldığı Sezen Aksu'nun ilk stüdyo albümü ile tanışırken  ben de dünyaya gözlerimi açıyorum 1977'de." diyerek albümün hikayesine giriş yapan Emir Ersoy, yeni projesinde bu kez kadın oyuncuları stüdyosunda ağırladı.

SEVENLERİNİ GEÇMİŞE GÖTÜRECEK

Sezen Aksu'nun yorumladığı ve yazdığı şarkılardan 1977 yılından başlayarak bir repertuar hazırlayan Ersoy, albümde yer alan şarkıları kadın oyuncuların seslendirmesi ve ses tekniği, enstrüman kullanımı olarak 1970'leri yaşatabilmeyi hedeflediğini dile getirdi.

1977'nin Açılışı Gülse Birsel Yorumu İle "Olmaz Olsun" 11 Haziran Cuma Yayında.

Üzerinde yaklaşık 1 yıldır çalıştığı "1977" albümü için müzikal ve görsel tüm detaylarla ilgilenen Emir Ersoy,  Gülse Birsel, Leyla Lydia Tuğutlu, Aslı Bekiroğlu, Seda Bakan, Gökçe Bahadır, Hande Subaşı, Aslı İnandık, Oya Başar, Belçim Bilgin ile sürprizlerle dolu bir albüme imza attı.

Sony Music Türkiye etiketiyle 25 Haziran 2021 cuma günü piyasaya çıkacak olan Emir Ersoy "1977" albümünün açılışını bu cuma (11 Haziran) Gürsel Birsel yapıyor. Emir Ersoy'un düzenlemesi ile "Olmaz Olsun"u yorumlayan Birsel, 70'lerin ruhunu yansıtan kostümleri ve performası ile ortaya çok renkli bir iş çıktı. Albümün devamı ile ilgili ayrıntılar ise 25 Haziran'da belli olacak. (Kaynak. Snob Magazin)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!
Eğil’in kültür ve turizm altyapısının güçlendirilmesi büyük zirve yaşatacak!
Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!