Emklilere müjde: İzmir Belediyesi'nden binlerce emekliye Ramazan ikramiyesi

Binlerce emekli için bayram öncesinde müjdeli haber! Ramazan bayramı öncesinde destek açıklaması yapan belirli bir belediye, emeklilere yardım eli uzatma kararı almış durumda. İşte emeklilere yönelik bayram müjdesi...

Emekliler, geçim sıkıntılarıyla mücadele ederken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den olumlu bir haber geldi. Emeklilere yönelik atılan bu adım, milyonlarca emeklinin memnuniyetini kazandı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer emeklilere yardım eli uzatmış oldu, 2024 yılında onların yanında olduklarını belirtti. 

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ 1.500 TL DESTEK

Soyer, yaptığı açıklamada, "Emeklilerimizin bayramını biraz olsun rahat geçirmeleri için 1500 TL nakdi destek sağlayacağız. Başvurular 1 Şubat'ta başlayacak. Destekten yararlanmak isteyen emeklilerimiz bizvariz.izmir.bel.tr web adresinden başvuru yapabilirler" dedi.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Değerli emeklilerimiz, 2024’te de yanınızdayız. Sosyal yardım kriterlerine uyan 25 bin emeklimize Ramazan Bayramı öncesinde bin 500 TL nakdi destek sağlayacağız. Mutfaklarınızdaki yangını biraz olsun hafifletebilirsek ne mutlu bizlere," dedi.

 Açıklamada, destekten yararlanmak için başvuru yapacak emeklilerin, İzmir'de ikamet ediyor olması, emekli maaşını İzmir Büyükşehir Belediyesinden alması ve aylık net gelirinin 3 bin TL'yi geçmemesi gerekiyor.

Başvuruların, 1 Şubat-15 Mart 2024 tarihleri arasında bizvariz.izmir.bel.tr web adresi üzerinden yapılabileceği belirtildi. Destek ödemeleri, Ramazan Bayramı öncesinde hak sahiplerine yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”