Emlak vergisi en kolay nasıl ödersiniz

Emlak vergisi internetten kolayca ödenebiliyor. Bu sayede belediyelerde bulaş riski bulunan sıralara girmeye gerek kalmadan verginizi ödeyebilirsiniz.

Emlak vergisi internetten kolayca ödenebiliyor. Bu sayede belediyelerde bulaş riski bulunan sıralara girmeye gerek kalmadan verginizi ödeyebilirsiniz.

Emlak vergisi en kolay nasıl ödersiniz. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nde ceza yemeden, gecikmeye düşmeden son ödeme tarihi 1 Haziran 2020.

Vergi mükellefleri, emlak sahipleri vergilerini ödemek için bağlı bulundukları belediyenin web sayfasına girip, yapılan yönlendirme ile açılan online ödeme sayfasından, kolayca ödeme yapabilirler. Ayrıca belediyelerin web sayfasında yer alan “e-belediye” sekmesinden de bu ödeme sayfasına ulaşabilirsiniz.

Salgın öncesindeki sistemde belediyeler büyük oranda, doğrudan belediye ofislerinden elden alınan ödemeleri kabul ediyordu. Ancak salgın sonrasında geliştirilen yeni yöntemle, tüm belediyeler web sayfası üzerine online ödeme sistemi yerleştirdiler.

Emlak sahipleri, emlak adresi ve gerekli kimlik bilgilerini girerek, ilgili emlak için belirlenen vergiyi online olarak kredi kartı veya sanal kart gibi araçlarla ödeyebilirler.

Ardından verilen dekontu e-posta adreslerine gönderterek saklamaları yeterli olacak. Ödemenin kaydının ayrıca banka / kredi kartı kayıtlarında kalacağını da hatırlatalım. İleride belediyelerle yaşanabilecek anlaşmazlıklarda bu kayıtları kullanabilirsiniz.

Bağlı bulunduğunuz belediyenin web sitesinde emlak vergisi ödeme başlığını kolayca göremezseniz, sayfada üzerinde yer alan arama fonksiyonuna “emlak vergisi” gibi anahtar kelimeleri yazarak ilgili ödeme sayfasına kolayca ulaşabilirsiniz.

Dünyanın En İyi 10 İnsansız Hava Aracı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Casper'dan Türkiye'de Bir İlk: Yeni Nirvana X600 ve X700'de Intel Series 1 İşlemciler!
Google'ın Apple'a ödediği meblağ şaşkınlık uyandırdı!
Süper Bilgisayar İnsanlığın Sonunu Hesapladı: Kalan Süremiz Az!
Boeing, Elon Musk'a meydan okuyor: Starliner ilk insanlı görev için hazır
İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!