Emrah Serbes'e uyuşturucu testi

İzmir-Aydın otobanında 3 kişinin ölümüne neden yazar Emrah Serbes'ten uyuşturucu kullanıp kullanmadığını belirlemek için saç ve tırnak örneği alındı.Sabah'ta yer alan habere göre, İzmir-Aydın otoyolunda, arkadan çarptığı...

İzmir-Aydın otobanında 3 kişinin ölümüne neden yazar Emrah Serbes'ten uyuşturucu kullanıp kullanmadığını belirlemek için saç ve tırnak örneği alındı.

Sabah'ta yer alan habere göre, İzmir-Aydın otoyolunda, arkadan çarptığı aracın sürücüsü Ayhan Özçelik, eşi Nilgün Özçelik ve kızları Zeynep Özçelik'in ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'in uyuşturucu kullanıp kullanmadığı da tespit edilecek.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısının talebiyle, cezaevinde tutuklu bulunan Emrah Serbes'ten saç teli ve tırnak numunesi alındı. Alınan saç ve tırnak örneğinde Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak inceleme sonucunda Emrah Serbes'in kazadan önce esrar, kokain ya da ecstasy gibi uyuşturucu maddeler kullanıp kullanmadığı belirlenecek.

'Taksirle birden çok kişinin ölümüne sebebiyet vermek' suçundan tutuklanan Serbes'te uyuşturucu madde tespit edilirse, hakkında ayrıca 'Uyuşturucu kullanmak, uyuşturucu madde satın almak' suçlarından da dava açılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Güney Afrika'nın İsrail'e Karşı Açtığı Davaya Müdahil Olacak
Nisan Ayında Türkiye'de Fiyat Farkları: Üretici ve Market Arasındaki Açı Büyüyor
İklim Krizi: Aşırı Sıcaklar İşçi Sağlığını Tehdit Ediyor
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem başlıyor: Azami yüzde 3 artış yolda!
TRT1'de yayınlanan sevilen dizi, beklenmedik bir şekilde final yapma kararı aldı