Emre Aşık’ın “Fuhuştan sabıkası var” iddialarına eşinden yanıt geldi!

Emre Aşık’tan, bir erkekle görüntülenen eşi Yağmur Aşık ‘a ağır suçlamalarda bulundu. Emre Aşık, “eşinin fuhuştan sabıkalı olduğunu iddia etti.

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık’tan, bir erkekle görüntülenen eşi Yağmur Aşık ‘a ağır suçlamalarda bulundu. Emre Aşık, “eşinin fuhuştan sabıkalı olduğunu iddia etti. Emre Aşık’ın hakkında ortaya attığı, “Eşim fuhuştan sabıkalı” iddialarına Yağmur Aşık’tan cevap geldi.

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık’tan, bir erkekle görüntülenen eşi Yağmur Aşık ‘a ağır suçlamalarda bulundu. Emre Aşık, “eşinin fuhuştan sabıkalı olduğunu iddia etti. Emre Aşık’ın hakkında ortaya attığı, “Eşim fuhuştan sabıkalı” iddialarına Yağmur Aşık’tan cevap geldi.

Emre Aşık bu fotoğfrafı delil olarak gösterdi

“GEÇMİŞİ TERTEMİZDİR”

Yağmur Aşık’ın avukatı Levent Karakoç, açıklama yaparak, “İddialar gerçek dışıdır. Müvekkilimiz 1,3 ve 6 yaşındaki 3 evladının yanındadır. Kendisine dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik, para aklama gibi iftiralar atılmıştır. Hiçbir sabıka kaydı yoktur. Geçmişi tertemizdir. İddia edilen bu lekeler çocuklarının hayatlarına atılmıştır. 6 yaşındaki çocuk iki yıl sonra okulunda bu haberleri arkadaşlarından duyacaktır.” ifadelerini kullandı.

Emre Aşık’ı ‘FETÖ’cü diye ihbar eden eşi: Sinirlendirmek için söyledim

AĞIR SUÇLAMA

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık’tan bir erkekle görüntülenen eşine ağır suçlama geldi. Aşık, eşinin fuhuştan sabıkalı olduğunu söyledi.

Emre Aşık’tan, Yağmur Aşık’a açtığı boşanma davasının ardından, bir hamle daha geldi. Eski futbolcu, Yağmur Aşık’ı fuhuştan sabıkalı olmakla suçladı.

“EŞİM FUHUŞTAN SABIKALI”

2. Sayfa’nın haberine göre, Eski Milli Futbolcu Emre Aşık boşanma davası açtığı, Yağmur Aşık’a şok suçlamalarda bulundu: “Eşim fuhuştan sabıkalı. 2011’deki Barbie fuhuş operasyonunda şüphelidir. Bu yüzden Duygu olan adını Yağmur olarak değiştirmiş. Dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, para aklama gibi suçlara karışmıştır.

“UYUŞTURUCU KULLANIP ÇOCUKLARIMI DÖVÜYOR”

Yasa dışı işleri tespit edilmiştir. Uyuşturucu kullanıyor ve çocuklarımızı dövüyor. Çocuklarımın can güvenliği yok. Onları dadıya emanet edip yurt dışına gitmiş. Nerede olduğu belli değil.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İşte Netflix'in enleri!: Peki, hangi yapımlar en çok izlendi?
Beyaz ekmekten vazgeçemeyenler için büyük müjde!: Daha sağlıklı bir beyaz ekmek geliyor!
420 Metrelik Dünyanın En Derin Mavi Çukuru!
Elon Musk Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: 'Kendini aşmışsın!'
Tamı tamına 5 bin kişi onun için sıraya girdi!: Böylesi görülmedi!