Emre Belözoğlu: Bu galibiyeti Fenerbahçelilere armağan ediyorum

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, takımının başında ilk kez sahaya çıktı. Belözoğlu, galibiyetle sonuçlanan mücadele sonrası konuştu.

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, takımının başında ilk kez sahaya çıktı. Belözoğlu, galibiyetle sonuçlanan mücadele sonrası konuştu.

Süper Lig’in 32. haftasında Denizlispor’u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik sorumlu Emre Belözoğlu, maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. İlk kez takımının başında sahaya çıkan Emre Belözoğlu, 3 puanı camiaya hediye etti. Oyuncularına sergiledikleri başarılı mücadeleleri için teşekkür etti.

"Bu galibiyeti Fenerbahçelilere armağan ediyorum"

Camianın zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Belözoğlu, “Her şeyden önce kazanmak güzel. Kalbi samimice bizle atan, Fenerbahçe’ye gönül vermiş ve gerçekten her türlü derdini dert edinmiş Fenerbahçelilere armağan etmek istiyorum bu galibiyeti. Camia zor bir dönemden geçiyor. Hepimiz bunu hissediyoruz” dedi.

"Kazanmak kolay değil, artık ligin boyu kısaldı"

İlk yarıda oyuncularının reaksiyon vermek istediğini ve mücadele ettiğini ifade eden Emre Belözoğlu, ilk yarıdaki oyundan memnun kalmadığını belirtti. Ardından, “Futbolcular da Erol Hoca ayrıldıktan sonra bir reaksiyon göstermek istediler. Oyuncular bu akşam bence ilk yarı reaksiyonu vermek için çok mücadele ettiler ama istediğimizi veremediler. İkinci yarıya ise çok iyi başladılar ve pozisyonlar geldi. Golü attıktan sonra maçın çözüleceğini biliyorduk. Kazanmak kolay değil. Artık ligin boyu kısaldı. Şampiyonluk yarışında olduğumuzu göstermek adına reaksiyonu vermek gerekiyordu. Herkes bu ligde kalmak için mücadele ettiği kadar şampiyonluk yarışı da var Oyun anlamında eleştirdiğimiz noktalar olduğu kadar ikinci yarıda da istediğimiz şeyler oldu” ifadelerinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti