Emre Belözoğlu: "Tüm camiadan, taraftarımızdan tüm samimiyetimle özür diliyorum"

MKE Ankaragücü'nün deplasmanda Samsunspor'a karşı 2-1'lik mağlubiyeti, Teknik Direktör Emre Belözoğlu tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Belözoğlu, takımının performansı için özür dilerken, ligdeki potansiyellerine inancını dile getirdi.

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Samsunspor'a karşı 2-1'lik bir mağlubiyet aldı. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Emre Belözoğlu, yenilgiden dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Belözoğlu, Samsunspor'un istekli bir performans sergilediğini belirterek, takımının beklenmedik bir sonuç aldığını ifade etti. Ancak ligde hala önemli bir yolun bulunduğunu ve alınabilecek 27 puanın olduğunu vurguladı.

Herkesin puan durumunun birbirine yakın olduğunu belirten Belözoğlu, takımının hala ligde kalabilecek kapasitede olduğunu düşündüğünü söyledi. Önlerinde 9 maçın bulunduğunu hatırlatan teknik direktör, her maçı kazanabileceklerini ve bugünkü performanslarını unutturacaklarına inandığını ifade etti.

Belözoğlu, takımının bugünkü performansı için taraftarlarından ve camiadaki herkesten özür dilediğini ve Samsunspor'u tebrik ettiğini belirtti.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Bugün maçı isteyen bir Samsunspor vardı. Bu konumuz bu haldeyken bu performansı açıkçası beklemiyordum. Ama gene de ligin bitimine çok var. Alınabilecek 27 puan var. Herkesin puanı birbirine yakın. Buradan çok fazla şekilde üzgün ayrıldığımı söyleyebilirim. Ama her maçı da kazanabilecek, bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ne olursa olsun önümüzde 9 tane maç var. Her puanın, her zerresine talip bir şekilde yolumuza devam etmek ve bugünkü performansı unutturmak adına mücadele etmemiz lazım. Bugünkü performans adına tüm camiadan, taraftarımızdan tüm samimiyetimle özür diliyorum. Samsunspor'u da tebrik ederim"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sinan Engin Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonucunu açıkladı!
Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!