Emre Belözoğlu'ndan çok konuşulacak Seçil Erzan sözleri: "Bir kere yüz yüze görüştü..."

Ankaragücü Teknik Direktörü ve eski futbolcu Emre Belözoğlu, Türkiye'nin gündemine oturan "gizli fon dolandırıcılığı" davasıyla ilgili konuştu. Belözoğlu, dolandırıldığını anladıktan sonra mahkemeye başvurduğunu belirterek, dolandırıcılık olayının detaylarını paylaştı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türkiye'nin konuştuğu "gizli fon dolandırıcılığı" davasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, dolandırıldığını anladıktan sonra mahkemeye başvurduğunu belirtti ve Seçil Erzan'la yalnızca bir kez yüz yüze görüştüğünü, yatırım yapmadan tanımadığını ifade etti.

GİZLİ FON DOLANDIRICILIĞI SÜRECİ VE MAHKEME BAŞVURUSU

Belözoğlu, mahkemeye intikal eden gizli fon dolandırıcılığı sürecini şu sözlerle anlattı: "Bir bankacılık işlemi olduğunu ve yatırım yaptığımı düşündüm. Ancak bu dışında bir durum olduğunu anlayınca mahkemeye gittik. Elimize geçen kağıtların ve dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda şikayetimizi yaptık. Hukuksal süreçler ilerliyor."

"YATIRIM YAPMADAN TANIMIYORDUM"

Emre Belözoğlu, dolandırıcılık davasıyla ilgili olarak Seçil Erzan'la yaptığı tek yüz yüze görüşmeyi açıkladı. "Yatırım yapmadan tanımıyordum" diyen Belözoğlu, bu durumu vurgulayarak dolandırıcılık olayının ardındaki detaylara ışık tuttu.

HALİL UMUT MELER VE EROL BULUT İLE İLGİLİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Belözoğlu, Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in durumu hakkında duygularını paylaştı. Ayrıca, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevi yaptığı dönemde Erol Bulut'un "istemediği transferler yapılmadı" iddiasına da yanıt verdi.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük yaptığı dönemde transfer politikasıyla ilgili konuşan Belözoğlu, "Transferler birlikte yapılır. O açıklamalar kendisini bağlar. Onun hakkında asla menfi açıklamam olmaz. Ben teknik direktör olarak istemediğim futbolcuyu içeriye sokmam" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alina Boz'un Gece Kulübünde Tartışma Yaratan Videosu: Galatasaray'a Küfür İddiasıyla Gündemde
Alina Boz Galatasaray Taraftarını Kızdırdı! Galatasaray taraftarının iddiası çok sert!
Meteorolojiden Türkiye'ye Parçalı Bulutlu Hava ve Sağanak Yağış Uyarısı!
Hülya Avşar'dan Mert Demir İtirafı Geldi!
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Önderliğinde Küresel Ticaret Zirvesi: Bogota'da İş Dünyası Buluşması