En çok içerik üreticileri beğenecek! Android 15 gösterildi: Yapay zekayla donatıldı

Heyecanla beklenen Android 15’in ilk görüntüleri geldi! Sonunda gösterilen Android 15 yapay zekayla donatıldı. Google’ın işletim sistemi Android 15, en çok içerik üreticilerini mutlu edecek. Eskisinden çok daha etkin yararlanabileceksiniz...

Google'ın merakla beklenen işletim sistemi Android 15'in ilk geliştirici ön izlemesi sonunda kullanıcılarla buluştu. Android 14'ün devamı niteliğindeki bu güncelleme, gizlilik ve güvenlik konularına odaklanarak dikkat çekiyor.

KAMERA DONANIMLARI DAHA ETKİN

Yeni işletim sistemi Android 15, özellikle içerik üreticilerinin kamera donanımlarından daha etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlayacak. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonunun artmasıyla birlikte kullanıcı deneyiminin önemli ölçüde iyileşmesi bekleniyor.

Android 15'in geliştirici ön izlemi, uygulama geliştiricilerine yeni işletim sistemine entegre etmeleri ve var ise hataları geri bildirimlerle düzeltmeleri için sunuluyor. Ancak, yeni sürümde bazı hataların olabileceği de unutulmamalı.

KARARLI SÜRÜM NE ZAMAN SUNULACAK?

Peki, Android 15'in emin sürümü ne zaman kullanıcılara sunulacak? Eğer yazılım sorunlarıyla veya kurulumla uğraşmak istemiyorsanız, nisan ve mayıs aylarını beklemekte yarar var. Google, önümüzdeki aylarda Android beta programına kayıt için başvuruları açacak. Kararlı sürüm ise tahminen haziran ve temmuz aylarında kullanıcılara sunulacak.

Ancak, belirtilmelidir ki, şu ana kadar ilk sürüm olduğu için Android 15'in arayüzünde büyük değişimler beklenmemeli. Yukarıdaki ekran görüntülerine şu anda yalnızca geliştiriciler erişebiliyor. Ancak, ilerleyen aylarda daha geniş bir kullanıcı kitlesine açılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Xbox Game Pass kullanıcılarına sevindirici haber! Hellblade II geliyor!
Milli muharip uçağın maliyeti sonunda açıklandı! F-35 ile karşılaştırıldığında fiyat farkı şaşırttı
Bu meslekler, yapay zekanın etkisinden etkilenmeyecek! Sektör çalışanları rahat bir nefes aldı
Türkiye cep telefonu kullanımında Avrupa'nın 2 katı!
Google'un Yenilikçi Yapay Zeka Ürünlerine Tanıtımı: Yenilikler ve İlerlemeler