En çok kitap okuyan hükümlü eşiyle görüşecek

Mardin''de, cezaevindeki hükümlüler için düzenlenen kitap bağış programında konuşan Başsavcı Ahmet Bektaş, en çok kitap okuyan hükümlülerin ödüllendirileceğini söyleyerek, "En çok kitap okuyan hükümlülere eşle görüşmek gibi birçok imkanlar sağlanacak" ifadesini kullandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği, Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nin (ÇATOM) desteklediği program kapsamında Mardin Barosu tarafından cezaevindeki hükümlüler için kitap bağışı yapıldı. Mardin E Tipi Cezaevi?nde bulunan kütüphaneye baro, 500 kitap bağışında bulundu. ÇATOM ise hükümlülere kişisel eğitim verip, müzikli eğlence programı düzenledi. Etkinliğe Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Mardin Barosu Başkanı Çelebi Aras, ÇATOM yöneticisi Dilek Sınav ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, en çok kitap okuyan hükümlünün eşiyle görüşme gibi birçok alanda ödüllendirileceğini söyledi. Mardin Barosu'nun cezaevi kütüphanesine bağışladığı 500 kitap için teşekkürlerini ileten Başsavcı Bektaş, şu ifadeleri kullandı:

''Mardin Baromuz, ceza infaz kurumumuzdaki kütüphanemizi güçlendirdi. Bize 500 kitap hediye etti. Ama kitaplar raflarda kalsın diye hediye edilmedi. Burada zaten zamanımız bol. Hepimizin yapacak başka bir işi de yok. Bol bol kitap okuyacağız. Hatta cezaevi müdürümüzle konuşayım. Sizlere sosyal çerçevede verilen hak ve ödüller kapsamında iyi halde olma gibi buna belli sayıda kitap okuyan hükümlülere ödül verilebilir. Kütüphanede raflarda durmasın o kitaplar. Takip edeceğim, kim daha çok kitap okursa, yasal çerçevede verilen ödüllere ekleyebiliriz. En çok kitap okuyan hükümlülere eşiyle görüşmek gibi birçok imkanlar sağlanacak.''.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın
Seçil Erzan davasında iki yeni iddianameyle beraber ceza 275 yıla çıktı!