En dikkatli gözler bile göremiyor! Resimdeki gizli kartalı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Zeka seviyesi yüksek bireyleri bile zorlayan bir optik illüzyon testi ile karşınızdayız. Kuşların arasındaki gizli kartalı 10 saniyede bulabilir misiniz? Çok az kişi başarılı olabiliyor. 10 saniye içerisinde bulabilirseniz dahisiniz demektir. İşte o zorlu IQ testi...

Zeki insanların dahi zorlandığı optik illüzyon testinde, bir kartalın gizli olduğu iddia edilen görsel, sadece 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak test, adeta zeka sınırlarını zorlayarak sadece üstün zeka seviyesine sahip kişilerin başarılı olabileceği bir deneyim sunuyor.

KUŞLAR ARASINDA GİZLENEN KARTALI BULABİLİR MİSİNİZ? 

Optik illüzyon testi, birçok kuş görseli içeriyor ancak sadece bir tanesi gizli kartalı temsil ediyor. Kartalın, diğer kuşlar arasında gizlenmiş olması, görselin bulunma sürecini oldukça zorlu kılıyor. Sadece 10 saniye içinde gizli kartalı bulabilenlerin üstün zeka seviyesine sahip olduğu iddia ediliyor.

TÜRKİYE'DE YAPILAN TESTİN SONUÇLARI ŞAŞIRTTI: SADECE 7 KİŞİ BAŞARILI!

Türkiye genelinde 312 kişiye gösterilen optik illüzyon testinde, sadece 7 kişi gizli kartalı 10 saniyede bulabildi. Bu durum, testin ne kadar zorlayıcı olduğunu ortaya koyuyor ve sadece üstün zeka seviyesine sahip olanların bu görseli başarıyla bulabileceği konusundaki iddiayı güçlendiriyor.

İŞTE KUŞLARIN ARASINDAKİ GİZLİ KARTALIN CEVABI...

Optik illüzyonun zorluk derecesini aşmak isteyenler için bir ipucu: Kartal görselini bulamayanlar, fotoğrafın sağ orta tarafına daha dikkatli bakabilirler. İşte bu ipucu, gizli kartalı bulmada yardımcı olabilir.

Zeka sınırlarını zorlayan bu optik illüzyon testi, gizli görseli bulma yeteneğini sınayan bir deneyim sunuyor. Siz de 10 saniyede gizli kartalı bulabilecek misiniz? İşte testin sonucu ve çözümü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

IQ / TEST Haberleri

Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir
4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var