En Seksi Kadın Seçilmişti ! Cesur Duruşuyla Dikkat Çeken Ashley Graham

Sıra Dışı Güzelliğin Adı: Ashley Graham! Moda Podyumlarını Aydınlatan Cesur Duruşu ve Estetik Anlayışıyla Tanışın. Beden Olumunun İncisi, Güçlü Bir Kadının Sembolü. Ashley Graham'ın Güzelliği, Moda Dünyasına Yepyeni Bir Perspektif Kazandırıyor!

Ashley Graham, uluslararası moda dergisi Maxim tarafından dünyanın en çekici kadını seçildiği haberleriyle gündemde. Büyük beden modeli olan Graham, geçtiğimiz yıllarda ikiz bebeklerini kucaklayarak anne olmanın mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda moda dünyasındaki etkileyici varlığını sürdürüyor.

ASHLEY GRAHAM

Ashley Graham, 30 Ekim 1987 tarihinde Nebraska'nın Lincoln şehrinde dünyaya geldi.

34 yaşındaki Graham, eğitim hayatına Scott Orta Okulu'nda başladı ve 2005 yılında Lincoln, Nebraska'daki Lincoln Southwest Lisesi'nden mezun oldu. Moda dünyasında büyük beden manken olarak tanınan Graham, moda defilelerinde ve birçok dergide yer alarak adını duyurdu. Ayrıca televizyon programlarına katılarak beden olumunun öncülerinden biri oldu.

Graham, 2016 yılında dünyaca ünlü Barbie markasının oyuncağına ilham kaynağı oldu. Aynı zamanda, büyük beden kadınlar için tasarlanmış iç çamaşırı koleksiyonlarıyla da dikkat çekiyor.

Özel hayatına gelince, Ashley Graham, 2010 yılında görüntü yönetmeni Justin Ervin ile evlendi. Bu birliktelikten üç çocukları dünyaya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi