En ucuz protein kaynağına da zam geldi! Raflarındaki tutarlar değişecek

En ekonomik protein kaynağı olarak kabul edilen yumurtaya zam geldi! Özellikle spor yapanlar için vazgeçilmez bir besin olan yumurtanın fiyatlarına bir zam daha eklendi.

Yumurtanın, spor yapanlar için vazgeçilmez ve ekonomik bir protein kaynağı olarak kabul edilmesine rağmen, son zamanlarda üretim maliyetlerinin hızla artması nedeniyle fiyatlarına zam yapıldı. Bu durum, çiftçilerin maliyet artışlarını dengelemek amacıyla fiyatları artırma zorunluluğunu doğurdu.

YUMURTA FİYATLARINA NEDEN ZAM GELDİ?

Yumurta üretimindeki eleştiriler, yem ve enerji maliyetlerindeki artışın doğrudan fiyatlara yansıdığını gösteriyor. Özellikle yem fiyatlarının yükselmesi, üreticilerin maliyetleri karşılamakta güçlük çekmelerine sebep oldu. Bu durum, üretimden tüketiciye kadar tüm süreçlerde yumurta fiyatlarının artmasına neden oldu.

YUMURTA NE KADAR OLDU?

Zam Haber'e göre, market raflarında yumurta fiyatlarında 6 ile 10 TL arasında bir artış bekleniyor. Bu artış, tüketicilerin bütçelerini zorlayacak ve günlük gıda harcamalarını daha da sıkı bir şekilde denetlemelerini gerektirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.