En zorlu zeka testi: Resimdeki yaprakların içerisinde gizlenmiş çocuğu bulabilir misiniz?

Göz gücü yüksek olanlar için hazırlanan bir optik illüzyon testi, bir çöp kutusunun içinde saklanmış bir çocuğu bulmayı hedefliyor. Sarı yapraklar arasında gizlenen bu yaramaz çocuk, dikkatli bakışlarla ancak belirli bir sürede fark edilebiliyor. Peki siz çocuğu bulabilecek misiniz?

Göz gücü yüksek olanların bile zorlandığı, bir çöp kutusunun içindeki sarı yaprakların arasına saklanmış bir çocuğu bulmayı amaçlayan optik illüzyon testi, sadece dikkatli bakışlarla çözülebiliyor. Bu test, insan zihnini kandırmak ve görsel becerileri ölçmek için hazırlandı.

YAPRAKLARIN ARASINDA GİZLENEN ÇOCUĞU BULABİLİR MİSİNİZ? 

Resimde, sonbaharda dökülen sarı yapraklarla dolu bir çöp kutusu bulunuyor. Ancak kutunun içinde sadece yapraklar değil, aynı zamanda gizlenmiş bir çocuk da var. Çocuk, yaprakların arasına saklanarak kendini kamufle etmiş durumda.

SINAV ZAMANI: KAÇ SANİYEDE BULACAKSINIZ?

Çocuğu bulmak için zaman oldukça kısıtlı. Ancak görsel becerisi yüksek olanlar, yaprakların arasına gizlenen çocuğu kısa sürede fark edebiliyor. Hızlı davranmanın yanı sıra sakin kalmak da başarıya giden yolda önemli bir etken.

İŞTE O ZORLU SORUNUN CEVABI

Eğer 6 saniye gibi bir sürede çöp kutusunun içindeki çocuğu görebildiyseniz, görsel beceriniz oldukça yüksek demektir. Ancak hala çocuğu bulamadıysanız endişe etmeyin, çünkü cevap burada. Çocuk, çöp kutusunun içine kendini gömmüş durumda ve yaprakların arasında sarı saçları oldukça belirgin bir şekilde görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

IQ / TEST Haberleri

Zekanızı kullanın, ördeklerin arasındaki tek civcivi kanıtlayın
Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir