''Endişeliyiz’ diyen Af Örgütü’ne Erdoğan’dan cevap

Türkiye’de yaşanan gelişmelerden endişe duyduğunu belirten ve''hukuksuzluk’ vurgusu yapan çrgütten yapılan yazılı açıklamada, “Uluslararası Af Örgütü, Türkiye’de gözaltındakilerin, resmi ve gayri resmi merkezlerde...

Türkiye’de yaşanan gelişmelerden endişe duyduğunu belirten ve''hukuksuzluk’ vurgusu yapan çrgütten yapılan yazılı açıklamada, “Uluslararası Af Örgütü, Türkiye’de gözaltındakilerin, resmi ve gayri resmi merkezlerde dayak ve tecavüz de dahil işkenceye maruz kaldığı yönünde inandırıcı delil topladı'' denilmişti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ise ''inandırıcı delillere’ sahip olduğunu öne süren örgüt için “Fethullahçı Terör Örgütü/PDY’nin darbecilere işkence yapıldığına dair iftirasına/propagandasına alet oluyor''yorumunu yapmıştı.

''Gel bunları gör’

Baro başkanlarına seslenen Erdoğan da, Türkiye’nin dünyada ne kadar tehdit varsa hepsine maruz kaldığını öne sürerek, “Uluslararası Af Örgütü endişe duyduğunu iletiyor. Endişe duyacağına çık gel bak TBMM’de ne olmuş? Gel bunları gör. Sana düşen görev budur. Bizdeki PKK, DAİŞ terörünü birkaç ay yaşasınlar, idam cezasını da getirirler, kesintisiz OHAL de ilan ederler'' diye konuştu.

Diken

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde