Endrick, Real Madrid Formasıyla İlk Maçında Arda Güler'i Övdü

Real Madrid'in genç yeteneği Endrick, Milan karşısında ilk kez Real Madrid forması giydi. Maç sonrası aileinin mutluluğundan bahseden Endrick, Barcelona ile oynanacak 'Clásico'nun hayalini kurduğunu ve Arda Güler’le oynamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Real Madrid'in geçen yaz bonservisini alıp Palmeiras'ta kiralık bıraktığı Endrick, bu sezon Eflatun-Beyazlı forma ile ilk kez sahaya çıktı. Milan ile oynanan hazırlık maçında dikkat çeken 18 yaşındaki futbolcu, aileinin desteği ve Barcelona ile oynanacak 'Clásico' hayali hakkında duygularını paylaştı. Ayrıca, Arda Güler’i övdü.

Geçen yaz Real Madrid tarafından bonservisi alınan ve Palmeiras'ta kiralık olarak kalan Endrick, bu sezon takımda yer aldı. Eflatun-Beyazlıların Milan ile oynadığı hazırlık maçında ilk kez Real Madrid forması giyen 18 yaşındaki futbolcu, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Endrick, "Babam, kız arkadaşım ve annem stadyumda maçı izliyorlardı. Ne söyleyebilirim ki? Tek isteğim ailemin mutlu olması," dedi.

Barcelona ile oynanacak hazırlık maçı için ise, "Barcelona'ya karşı oynayacağım bir sonraki maç, gerçekleştireceğim bir hayal olacak. Çünkü bu bir 'Clásico' ve böyle bir maç oynamak her çocuğun hayalidir," şeklinde konuştu.

Arda Güler hakkında da övgüde bulunan Endrick, "Arda Güler'le oynamaktan çok mutluyum çünkü o harika bir futbolcu. Real Madrid’e yardımcı olabilmek için çok antrenman yapacağız çünkü en önemli şey bu," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.