Enerji Bakanı: Elektrik-Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Yok

Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya'nın kuzeybatısında yeni gaz rezervleri umuduyla 'Göktepe' sahasında kazı çalışmalarını başlattıklarını duyurdu. Aynı zamanda, nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamalarda, Sakarya'nın kuzeybatısında yeni bir gaz rezervi umuduyla 'Göktepe' sahasında kazı çalışmalarının başladığını duyurdu. Ayrıca, nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını belirtti. Bu açıklamalar, enerji sektöründeki güncel gelişmeleri yansıtıyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamalarda dikkat çekici konulara değindi.

"Göktepe adını verdiğimiz yeni bir sahada, Sakarya gaz sahasının kuzeybatısında, dün akşam itibarıyla kuyu kazmaya başlıyoruz. Umarım bu kuyudan önümüzdeki birkaç hafta içinde ilave gaz rezervleri buluruz. Tüm çabamız ve çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda olacak" şeklinde konuşan Bakan Bayraktar, enerji alanındaki gelişmelere ilişkin umut verici açıklamalarda bulundu.

Ayrıca, Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Bayraktar nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında bir değişiklik olmayacağını belirtti. Bu açıklama, enerji tüketimi ve maliyetleri konusunda kamuoyunda merak edilen bir konuyu aydınlatmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İnegöl'de Eski Eş Şiddetinde Korkunç Olay: Kadın Sokak Ortasında Bıçaklandı
Ünlü Oyuncu Selen Soyder Yeni Aşkını Paylaştı, Yer Yerinden Oynadı!
Şebinkarahisar'da Otomobil Kaza Yaptı: İmam Kurtarıldı, Diğer İki Kişi Kayboldu
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktı! Şok gelişme!
Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!