Engin Altan Düzyatan’ın Yeni Yarışma Programı “Milyoner Aile” ATV’de Ekranlarda!

Engin Altan Düzyatan, ATV'de “Milyoner Aile” adlı yeni yarışma programı ile ekranlara dönüyor! 4 ailenin 14 soruda yarışacağı programda kazanan aile 500 bin TL ödül kazanacak. Elenen aile ise kasasındaki ödülle yarışmaya veda edecek.

Engin Altan Düzyatan, "Diriliş Ertuğrul"daki başarısından sonra ATV ekranlarına dönüyor. Ünlü oyuncunun sunacağı "Milyoner Aile" adlı yeni yarışma programında her bölümde dört aile, 500 bin TL ödül kazanmak için yarışacak. Aileler 14 soruda en hızlı ve doğru cevapları vererek büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak, elenen aile ise kasasındaki ödülle yarışmayı tamamlayacak.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN, YENİ YARIŞMA PROGRAMIYLA ATV EKRANLARINA DÖNÜYOR

"Diriliş Ertuğrul" dizisiyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, ATV ekranlarında yeni bir yarışma programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. "Milyoner Aile" adlı bu yeni yarışma programında her bölümde dört aile yarışacak ve 500 bin TL ödül kazanma şansı elde edecek.

DÖRT AİLE, 14 SORUDA MİLYONLARCA LİRALIK ÖDÜL PEŞİNDE

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, "Milyoner Aile" programında dört aile, 4’er kişilik ekiplerle yarışacak. Her aile, kendine en yakın akrabalarından oluşan takımlarla bu heyecanlı yarışmada yer alabilecek. Yarışmanın temel amacı, 14 soruya doğru ve hızlı cevaplar vererek ödülleri katlamak ve büyük ödül olan 500 bin TL’yi kazanmak. Her bölümde en hızlı ve doğru cevapları veren aile, hem ödül kazanacak hem de bir sonraki bölümde yarışmaya devam edecek.

ELENEN AİLE DE ÖDÜLLE VEDA EDECEK

"Milyoner Aile"de elenen aile, yarışmayı kasalarında biriken ödüllerle tamamlayacak. Bölümün en düşük puanlı ailesi elenerek yerini yeni bir aileye bırakacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.