Eniştesini öldürdü, 39 gün sonra yakalandı! Son dakika!

Son dakika! Adana'da eniştesi Samet Gençdal'ı (23) öldürdükten sonra kaçan Ali Yeşilbudak (32), 39 gün sonra yakalanmış oldu! Yeşilbudak, ifadesinde, Kız kardeşime kötü davranıyordu. Konuşmak için buluştuk, gayem öldürmek değildi!

Olay, 28 Nisan günü saat 22.00 sıralarında Solaklı Cumhuriyeti'nin Yüreğir İlçesi'nde meydana geldi.

Bir çocuk babası Samet Gençdal ile evde tanıştığı kayınbiraderi Ali Yeşilbudak arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Yeşilbudak, kayınbiraderi Samet Gençdal'ı tabancayla bacağından vurarak kaçtı. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gençdal, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

TUTUKLANDI!

Cinayet ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturmada Yeşilbudak'ın, kız kardeşine tacizde bulunduğu iddia edilen Gençdal ile konuşmak için buluştuğu, küfürün ardından cinayete kadar giden kavga çıktığı ortaya çıktı.

Polis, Yeşilbudak'ı Sarıçam ilçesinde bir apartman dairesinde saklanırken buldu.

Adrese yapılan baskında Yeşilbudak 39 gün sonra tutuklandı. Polise götürülen Yeşilbudak, yaptığı açıklamada, "Kız kardeşime kötü davrandı. Konuşmak için buluştuk, amacım öldürmek değildi." Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yeşilbudak tutuklandı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.