Ensar savunucusu gerici Eygi Masonlara sarıldı

Ensar Vakfı'nın kaçak yurtlarında yaşanan çocuk istismarı rezaletini ört-bas etmek adına kendilerini paralayan gerici medya akıl dışı iddialara bir yenisini daha ekledi. Vahdet yazarı Mehmet Şevki Eygi İstanbul'da Masonların...

Ensar Vakfı'nın kaçak yurtlarında yaşanan çocuk istismarı rezaletini ört-bas etmek adına kendilerini paralayan gerici medya akıl dışı iddialara bir yenisini daha ekledi. 

Vahdet yazarı Mehmet Şevki Eygi İstanbul'da Masonların elinde olduğunu iddia ettiği bir eğitim kurumunda taciz skandalı yaşandığını öne sürdü. Eğitim kurumunun adını açıklamayan Eygi akıl dışı iddiasına ekleme yaparak, "Bu kurum dindarların elinde olsaydı böyle mi olurdu?" dedi. 
Mehmet Şevki Eygi'nin Karaman rezaletini aklamak adına kaleme aldığı belgesiz, kanıtsız iddialarını yansıttığı yazı şu şekilde;   

"MASONLARIN, Kriptoların kontrolüne geçmiş millî bir eğitim kuruluşumuz aylardan beri çirkin tâciz vak’alarıyla sarsılıyor ama dışarıya sır sızdırılmıyor. Bütün suçlar, kanunsuzluklar, çirkinlikler,  ahlaksızlıklar ört bas ediliyor.

Bu kurum dindarların elinde olsaydı böyle mi olurdu?.. Ne kadar Dönme, Kripto, medya teröristi varsa hepsi yaygarayı basmaz mıydı, ortalığı velveleye vermez miydi?

Ensar Vakfı konusunda neler yaptıklarını gördük. Üzücü çirkin hadiseyi orantısız şekilde büyüttüler ve çamur atmadıkları değer bırakmadılar.

O kadar azıttılar ki, dolaylı şekilde de olsa, İslam’a dil uzattılar.

Medya namuslu, şerefli, âdil ve vatansever ise ikili hareket edemez. İslam’a ve Müslümanlara alabildiğine ölçüsüz ve orantısız şekilde saldırırken; Dönmeleri, Kriptoları, masonları korumaz, onların ayıplarını gizlemez, hafif göstermez, onlara kol kanat germez."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!