Ensarcı Bakan kabinede yok

Yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yer almaması kulislerde önce “Ensar'' çiziği olarak yorumlandı işin aslı ise sonradan ortaya çıktı.YENİ GÖREV: SARAYAKP’nin MKYK’sına alınan Sema Ramazanoğlu’nun...

Yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yer almaması kulislerde önce “Ensar'' çiziği olarak yorumlandı işin aslı ise sonradan ortaya çıktı.

YENİ GÖREV: SARAY
AKP’nin MKYK’sına alınan Sema Ramazanoğlu’nun önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacağı konuşuluyor. 

ADI ENSAR VAKFI’YLA ANILMIŞTI
Bakan Ramazanoğlu Mart ayında ortaya çıkan Karaman’daki çocuklara tecavüz skandalı ile ilgili olarak “Bir tecavüz olayı Ensar Vakfı’nı karalamak için gerekçe olamaz'' demiş ve tartışmalara neden olmuştu.

KABİNEDE TEK KADIN BAKAN VAR
Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Razamanoğlu yerine gelen Fatma Betül Sayan Kaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kabinedeki tek kadın bakan oldu. Önceki hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini Fatma Güldemet Sarı yürütüyordu. Onun yerine Mehmet Özhaseki’nin getirilmesiyle kabinedeki kadın bakan sayısı bire indi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı