Epic Games, bu hafta ücretsiz olarak sunulan Chivalry 2 oyununu duyurdu!

Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor! Bu hafta ücretsiz olarak sunulan oyun, Steam'de 424 TL'nin üzerinde bir fiyata sahip olan Chivalry 2 oldu.

Bu hafta Epic Games Store'un ücretsiz oyunu olan Chivalry 2, 69 TL'lik bir değere sahip. Steam'de ise bu oyunun fiyatı 424 TL'yi geçiyor. Torn Banner Studios tarafından geliştirilen bu oyun, oyunculara yoğun bir ortaçağ savaşı deneyimi sunuyor ve önceki hafta ücretsiz olarak sunulan Farming Simulator 22'nin yerini alıyor.

ÇOK OYUNCULU VE BÜYÜK SAVAŞ ALANLARI

Chivalry 2, büyük arenalarda 64 oyuncuya kadar devasa savaşlar sunuyor. Oyuncular, ortaçağ dönemine özgü uzun kılıçlar, balyozlar ve arbaletler gibi çeşitli silahları kullanarak savaşabiliyor. Ayrıca, atlı dövüşlerin mümkün olduğu oyunda gerçekçi savaş deneyimleri yaşanıyor.

Chivalry 2, ortaçağ filmlerinden ilham alan çevrimiçi birinci şahıs "slasher" oyunudur. Oyuncular, kılıçların çarpışmasından alevli ok yağmurlarına ve büyük kale kuşatmalarına kadar birçok epik anı yaşayabilecekleri savaşların içine çekiliyorlar.

SON GÜN 6 HAZİRAN

Chivalry 2, 6 Haziran saat 18:00'e kadar Epic Games Store'dan ücretsiz olarak kütüphanenize eklenebilir. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen oyunu kütüphanenize ekleyin ve ortaçağ savaşlarının heyecanını yaşayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.