Epic Games durdurulamayan bir hızla geliyor!u Platform ücretsiz dağıtıyor! Steam fiyatı ise 597 TL

Yeniyıla girerken Epic Games yeniliklerin habercisi oldu! Platform her akşam armağan oyun dağıtıyordu! Yılbaşı etkinliğinin bitmesine rağmen ücretsiz oyununu duyurdu! Dağıtmaya devam ediyor! Bu haftada o oyun ücretsiz olacak! Steam fiyatı ise sadece 597 TL...

Epic Games, yılbaşında olduğu gibi kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunmaya devam edecek.

EPİC GAMES O OYUNU ÜCRETSİZ VERİYOR!

Haftalık olarak güncellenen ücretsiz oyunlar listesinde bu kez Sail Forth dikkat çekiyor. Aksiyon ve keşif türlerini bir araya getiren bu bağımsız yapım, özelleştirilebilir gemilere odaklanıyor. STEAM SHOP FİYATI 597 TL

Yılbaşı etkinlikleri neticesinde ücretsiz oyun veren platformun bu hafta da ücretsiz oyun vermesi oldukça sevindirici bulundu. 

Steam'de 597 TL değerindeki Sail Forth, 11-19 tarihleri ​​arasında satışta olduğu da duyuruldu.

Ocak ayına kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak mevcut. Ocak ayında hiçbir ücret ödemeden de oyuna sahip olmak mümkün olacak. Bu süre içerisinde oyunu koleksiyonlarına ekleyen kullanıcılar oyuna kalıcı olarak sahip olacak. Bu da oyun severleri çok çok mutlu eden ayrıntılar arasında..

Epic Games Store'dan ücretsiz oyun almak oldukça kolaydır. Kullanıcılar Epic Games'in resmi web sitesine gidebilir, istedikleri oyunu seçip "Yükle" butonuna tıklayabilirler. Bir butona tıklayarak koleksiyonlarına ekleyebilirler. Ancak bu özellik bir Epic Games hesabı gerektirir. Ayrıca Sail Forth'ın ücretsiz olarak sunulacağı 11 Ocak tarihine kadar geçerli bir diğer seçenek ise Marvel's Guardians of the Galaxy oyununu kütüphanenize eklemek..

Platform kullanıcıları bu yeni gelişme ile beraber akın akın oyunu takip etmeye ve edinmeye de başladı. Game alanında en büyük yenilikleri taşıyan platformun çok fazla takipçisi var..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti