Epic Games Store Yine Ücretsiz Oyun Sunuyor! Değeri 148 TL Olan Bu Oyunu Kütüphanene Hemen Ekle

Epic Games Store, yılbaşına özel olarak her gün ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor! Bu seferki oyunun değeri ise 148 TL! Acele eden kütüphanesine hemen ekler...

Epic Games Store, her gün ücretsiz olarak dağıttığı heyecan verici oyunlarla oyunseverleri buluşturmaya devam ediyor. 4 Ocak tarihine kadar sürecek olan bu özel kampanya, oyun dünyasındaki değerli yapımları kullanıcılarla buluşturarak büyük ilgi görüyor. Epic Games Store'un son günlerde kampanyasını daha da hızlandırdığı gözlemleniyor.

STEAM FİYATI 148 TL

Bugün Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak sunulan oyun, Steam'de 4,99 dolar değerinde ve 148 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan "20 Minutes Till Dawn". Bullet hell ve rogue-lite türlerini başarılı bir şekilde bir araya getiren bu oyun, aksiyon dolu bir deneyim sunuyor. Özellikle Vampire Survivors tarzı oyunları seven ancak yeni deneyimlere açık olan oyuncular için çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor.

EPIC GAMES KÜTÜPHANEYE OYUN NASIL EKLENİR?

20 Minutes Till Dawn oyununu ücretsiz olarak edinmek oldukça basit adımları takip etmeyi gerektiriyor. Epic Games Store hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ana sayfadaki 'Ücretsiz Oyunlar' bölümünde bulunan oyunu seçip tıklamanız, ardından çıkan sayfada 'Yükle' butonuna tıkladıktan sonra 'Sipariş Ver' seçeneğini seçerek oyunu kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ancak unutmayın ki, bu fırsatı kaçırmamak için 20 Minutes Till Dawn'ı 4 Ocak saat 19:00'a kadar kütüphanenize eklemelisiniz.Epic Games Store zararına çalışıyorAlan Wake 2 ışın izlemeli grafiklerle göz kamaştırıyorEpic bu hafta iki oyunu ücretsiz veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

X'te (Twitter), Engellenen Kullanıcıların Yanıt Verebilmesine İmkan Tanıyan Yeni Güncelleme
Çocukları internette güvende tutmanın yolları nelerdir?
Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!
Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!