Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu: Gods Will Fall

Epic Games yeni oyun dağıtıyor. Şirket yılbaşı nedeniyle 15 gün boyunca 15 ücretsiz oyunu bedava olarak vermişti. Şimdi ise kampanyalarına devam ediyor. Bazen düşük kalitede oyunlar dağıtılırken kimi zaman pahalı oyunlar ücretsiz verilebiliyor.

Özellikle Türkiye’de döviz kurunun artması ile birlikte oyun almak neredeyse imkansız hale gelmişti. Epic Games işte tam da bu konuda kullanıcılara destek sunmak istiyor. Yeni alınan bir karar ile birlikte 110 TL değerindeki Gods Will Fall oyunu bedava olarak kullanıcılara sunuluyor.

Bu oyun 29 Ocak 2021 tarihinde kullanıcılarla buluşmuştu. Birçok kişi tarafından beğeni kazanan oyunun konusu ise bir hayli ilginç. Kendine özgü bir silah türüne sahip olan 8 farklı savaşçı oyunda yer alıyor. Her birisinin kendisine özel tarzı var.

Burada oyunun ödül ve ceza sistemi ile oynandığını görüyoruz. Başarı kazanmak için yetenekli savaşçılar seçmeniz gerekiyor. Bu savaşçılar her kademede yeni silahlar ve eşyalar kazanıyor. Oyunda yer alan kahramanın başarısız olması ise zindana atılma ile sonuçlanıyor. Gods Will Fall oynamak için Windows 10 işletim sistemi ve Intel core i5 işlemci yeterli.

Oyunseverlerin dikkatine Ubisoft’ta büyük indirim var

Epic Games yeni oyun oynamak isteyenler 8 GB RAM ve depolama bakımından GB alana sahip olmak zorunda. Bu oyunu Epic Games ana sayfası üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. Bu tür ücretsiz oyun haberleri geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Süper Bilgisayar İnsanlığın Sonunu Hesapladı: Kalan Süremiz Az!
Boeing, Elon Musk'a meydan okuyor: Starliner ilk insanlı görev için hazır
İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek