Epstein Davasındaki Türk Kadın Kim? İşte Videosu

Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein, cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı kurma suçlamalarıyla tutuklu yargılanırken hapishanede hayatına son verdi. Epstein davası kapsamında geçtiğimiz günlerde kamuoyuna sunulan dördüncü dosya, olaya dair yeni bilgiler içeriyor.

Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein, cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı kurma suçlamalarıyla tutuklu yargılanırken hapishanede hayatına son verdi. Epstein davası kapsamında geçtiğimiz günlerde kamuoyuna sunulan dördüncü dosya, olaya dair yeni bilgiler içeriyor. Dosyada adı geçen isimler arasında birçok tanınmış ve saygın kişi bulunması, olayın boyutlarını daha da şaşırtıcı kılıyor.

Dosyada adı geçenlerden biri, İngiliz kraliyet ailesinden Prens Andrew. Roberts'a, 17 yaşındayken Jeffrey Epstein bağlantısıyla zorla eve getirilerek cinsel istismara uğradığı iddiasıyla dava açan Virginia Roberts, Prens Andrew'un adının dosyada yer aldığını belirtti.

EPSTEIN BELGELERİNDE İSMİ GEÇEN TÜRK

Aynı dosyada 1972 doğumlu Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün da adı geçiyor. Prens Andrew'un avukatları, ilerleyen günlerde kaynaklara göre, Virginia Roberts'ın istismara uğradığı davaya dair dosyada adı geçen Banu Küçükköylü'ye ulaşmaya çalışacak. Bu gelişmeler, Epstein davası etrafında dönen komplo teorilerine yeni bir boyut kazandırmış durumda.

Virginia Roberts, bu çeteyle olan mecburi bağını BBC’ye verdiği bir röportajda şu sözlerle anlatıyor:

"Hayatımın en korkutucu dönemiydi. Bir musluğa zincirlenmiş hâlde değildim fakat bu kuvvetli insanlar benim zincirlerimdi.

Mahkeme dosyalarında ismi Jane Doe kod adıyla geçtiği düşünülüyor. Alınan sorguda kendisinin mağdur olarak ifadesi alınıyor fakat çok fazla bilgiye sahip olduğu düşünülüyor. Son günlerde isminin medyada anılmaya başlamasıyla ABD'ye geri döndüğü gelen bilgiler arasında.

EPSTEIN ADASI ZİYARET ETTİ

Banu Küçükköylü, 1991'lı yıllarda 19 yaşındayken Star Tv'nin düzenlediği Türkiye güzellik yarışmasında finale kalarak başarı elde etmiş, 5 dil bildiğini kendini geliştirdiğini ifade ediyor Amerika'da eğitim görmüş ve Jeffrey Epstein'ın adasını ziyaret etmiş bir isim. Epstein'ın yatırım ve gayrimenkul çalışanı olduğu söylenen Banu Küçükköylü'nün geçmişi, dikkat çeken bir gizemi barındırıyor.

EPSTEIN DOSYALARINDA BANU KÜÇÜKKÖYLÜ: "LOLITA EXPRESS" UÇAĞININ SIK SIK YOLCUSU

Jeffrey Epstein'ın özel pilotu David Rogers'ın ifadelerine göre, Banu Küçükköylü, onlarca kez Epstein'ın "Lolita Express" adlı uçağıyla uçtu. Banu Küçükköylü'nün çocuk istismarıyla ilgili herhangi bir kanıt bulunmasa da Epstein'la çalıştığı net bir şekilde ortaya çıkıyor.

ORGANİZASYON YAPISI VE BAĞLANTI: BANU KÜÇÜKKÖYLÜ'NÜN ROLÜ BELİRSİZ

Banu Küçükköylü'nün örgütün içindeki rolü, örgütün karmaşık yapısı nedeniyle tam olarak belirlenemiyor. Ancak, Ghislaine Maxwell gibi önemli isimlerle birlikte uçtuğu biliniyor. Prens Andrew'ın istismarına uğradığını iddia eden Virginia Roberts'ın Banu Küçükköylü ile birlikte uçtuğu kayıtlarda yer alıyor.

BANU KÜÇÜKKÖYLÜ'NÜN TÜRKİYE'DEKİ YAŞAMI VE HUKUKİ SÜREÇ

Banu Küçükköylü, Türkiye'deki bağlantılarını kullanarak Amerika'dan ayrılarak Türkiye'ye yerleşti. Ancak, bir tefecilik ağına düştüğü iddiaları ve bu süreçte yaşadığı maddi kayıplar gündeme geldi. Epstein ile bağlantısının netleşmesi ve Banu Küçükköylü'nün Türkiye'deki yaşamı ilerleyen günlerde daha fazla mercek altına alınacak gibi görünüyor.

İŞTE O TÜRKİYE GÜZELLERİNDEN BANU KÜÇÜKKÖYLÜ'NÜN VİDEOSU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti