Erbakan'ın İstanbul Mitinginde Rakip Partilere Eleştiri ve Milli Görüş Vurgusu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Zeytinburnu'nda düzenlenen mitingde rakip parti rozet takmalarını eleştirdi ve partisinin büyümesinden bahsetti. Ayrıca, Milli Görüşçü belediyecilik vurgusu yaptı ve ekonomik kriz ile İsrail'e yapılan ticareti eleştirdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın İstanbul Zeytinburnu'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşma, rakip parti rozet takmalarını eleştiren ve partisinin büyüme ivmesini vurgulayan önemli bir siyasi açıklamaydı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Konuşmasında, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet taktığı ve daha sonra YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya atıfta bulundu. Erbakan, Pamukçu'nun istifası hakkında konuşarak, rakip partilere rozet takmanın eleştirisini yaptı ve YRP'nin kısa sürede çok sayıda üyeye rozet verdiğini belirtti.

Ayrıca, İstanbul'da belediyecilik anlayışı üzerine de konuşan Erbakan, "heykelci belediyecilik" ve "rantçı belediyecilik" yerine "Milli Görüşçü belediyecilik" vurgusu yaptı. Önümüzdeki süreçte partisinin çalışmalarına devam edeceklerini ve seçimlerde sandıkları patlatacaklarını dile getirdi.

Erbakan, milletin YRP'ye neden ilgi gösterdiğini açıklarken, rantçı belediyecilikten bıktığını ve milletin derdiyle dertlenecek bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Ayrıca, ekonomik kriz ve yoksulluk konularına da değindi ve hükümeti eleştirdi.

Son olarak, İsrail'e yönelik sert eleştirilerde bulunan Erbakan, Türkiye'nin İsrail'e yaptığı ticaretin eleştirilmesi gerektiğini savundu ve bu ticaretin İsrail'in saldırgan politikalarını desteklediğini iddia etti.

Bu konuşma, YRP'nin politikaları ve seçim stratejisi hakkında önemli bilgiler veriyor ve Erbakan'ın partisinin hedeflerini vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

MHP'den Sinan Ateş haberlerine tepki geldi
11 gün sonra yeniden bir araya geliyorlar
İktidar fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapacak
Kamuda mülakat sistemi ve ekonomik sorunlar masada
İYİ Partili Türkoğlu, Sinan Ateş'in fotoğrafını Meclis kürsüsüne taşıdı