Erbil'deki Yakıt Rafinerisinde yangın çıktı

Erbil'deki yakıt rafinerisinde çıkan büyük yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Can kaybı yaşanmazken, yangının sebebi henüz belirlenemedi. Soruşturma devam ediyor.

Erbil - Guyer yolu üzerindeki bir yakıt dağıtım işletmesi ve zift deposunda akşam saatlerinde çıkan büyük yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı, ancak yangının sebebi henüz belirlenemediği bildirildi.

Erbil - Guyer yolu üzerinde bulunan bir yakıt dağıtım işletmesi ve zift deposunun bulunduğu rafineride akşam saatlerinde büyük bir yangın çıktı.

Yangının yakıt depolarına sıçraması önlenmek için hemen yakındaki itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının nedeni henüz bilinmiyor ancak itfaiye ekiplerinin büyük çaba göstererek yangını kontrol altına aldığı bildirildi.

Şans eseri can kaybı yaşanmazken, yangın sırasında birçok yakıt aracı sürücüsünün güvenliği için olay yerinden ayrıldığı belirtildi. Yangının sebebini anlamak için soruşturma başlatılırken, Erbil Sivil Savunma Müdürlüğü şimdilik yangının çıkış nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Erbil'deki Yakıt Rafinerisinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı: İtfaiye Ekipleri Büyük Mücadele Verdi, Sebep Henüz Belirlenemedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.