Erdal Beşikçioğlu oyunu kullandı: "Tüm halkımızı oy vermeye davet ediyorum"

Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut'ta bulunan Halil İnalcık Anadolu Lisesi'nde 3359 numaralı sandıkta oy kullandı. Beşikçioğlu, "Şimdi seçim sonuçlarının da sağlıklı ve kimsenin aklında bir karışıklığa neden olmadan ilan edilmesini diliyorum" dedi.

Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut'ta bulunan Halil İnalcık Anadolu Lisesi'nde 3359 numaralı sandıkta oy kullandı. Oyunu kullandıktan sonra, vatandaşlarla ve sandık görevlileriyle tokalaşarak seçim gününe katıldı.

Beşikçioğlu, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, Etimesgutlu hemşehrilerini oy vermeye ve ilçelerine sahip çıkmaya davet etti. Centilmence geçen bir seçim sürecinin ardından, sağlıklı ve sorunsuz bir seçim sonucu temennisinde bulundu.

BEŞİKÇİOĞLU: "ÜM HALKIMIZI OY VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Erdal Beşikçioğlu oyunu kullandıktan sonra, "Biz oyumuzu kullandık Etimesgutumuz'da. Buradan da tüm Etimesgutlu hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızı oy vermeye, ilçesine şehrine sahip çıkmaya davet ediyorum. Centilmence bir yarış ortamında biz seçmenle buluştuk. Şimdi seçim sonuçlarının da sağlıklı ve kimsenin aklında bir karışıklığa neden olmadan ilan edilmesini diliyorum. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.