Erden Timur anketi Fatih Terim'i yıktı geçti!

Galatasaray'da Erden Timur'un ayrılığı sonrası gözler kulübe çevrilmişti! Sarı Kırmızlı üyelerin vereceği tepkiye çevrildi. Galatasaray kulübünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray kulübünde son günler çok sıcak geçiyor..

Dursun Özbek'in Erden Timur ile ayrılmasına Galatasaray'ın ünlü isimleri sert tepki gösterdi.

Sarı ve kırmızılı traderlar, Özbekistan'daki durumu eski cumhurbaşkanı Burak Elmas'ın deneyimine benzetiyor.

Elmas, Fatih Terim'in desteğiyle seçimi kazandı ancak Terim kovulunca o da kovulmadı. Özbek de 2022 seçimlerinde kıl payı cumhurbaşkanı oldu ve ardından Timur'dan istifa etti.

ADAY OLSAYDI KAZANIR MIYDI?

Fatih Terim'in Galatasaray başkanlığına ilgisi biliniyor ve kurul üyeleri arasında "Terim aday olsaydı kazanır mıydı?" sorusu yer alıyor. tartışmalar sürüyor. Bu sırada taraftarların gözdesi Erden Timur nabzını tutuyor.

Kulüp çevrelerine göre Timuro'nun bir sonraki seçime başvurma konusunda güçlü bir isteği var. Kongre üyelerinin yüzde 70'i Timur'a oy verme eğiliminde görünüyor.

Ancak Fatih Terim, Timur'un popülaritesinin üstesinden gelemiyor; Üyelerin yüzde 50-55'i Terim'e oy veriyor.

YÜZDE 60 TİMUR

"Erden Timur mu, Fatih Terim mi?" Timur soruya yüzde 60 oranında cevap veriyor. Önceki kamuoyu yoklamalarında Timur her zaman Özbekistan ve diğer eski hükümdarlardan daha iyi bir performans sergilemişti.

2026'da yapılması planlanan seçimler ya da Mart açıklamasında yaşanan sorunlar nedeniyle Mayıs 2025'te erken seçim gündeme gelebilir. Galatasaray siyasetinde bu tür spekülasyonlar sıklıkla yapılıyor ve listeler başkan kadar önemli bir yere sahip..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.