Erden Timur olanlar karşısında çıldırdı: Apar topar salonu terk etti

Galatasaray'ın yıllık mali genel kurulu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Dursun Özbek ve yönetimi, gergin geçen süreçte ibra edilerek güven tazeledi. Florya arazisi için sunulan önergeler reddedildi.

Galatasaray'ın yıllık mali genel kurulu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Dursun Özbek ve yönetimi, gergin bir ortamda ibra edilerek görevine devam etti.

Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Genel kurul, gergin bir atmosferde geçerken, Dursun Özbek ve yönetimi oy birliğiyle ibra edilerek büyük bir zaferle görevlerine devam etti.

Karaborsa iddiaları ve yasadışı bahis sitesiyle yapılan sponsorluk tartışmalarının gölgesinde yapılan genel kurulda, muhalif üyelerin Florya arazisi için genel kurul kontrolünde ihale düzenlenmesi ve elde edilecek gelirin bir fona aktarılması yönündeki önerileri görüşüldü.

FLORYA ÖNERGELERİ REDDEDİLDİ


Eski Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, önergelerin kabul edilmesi için salona gelerek uzun bir konuşma yaptı. Ancak yapılan oylamada her iki önerge de reddedildi ve yetkiler Dursun Özbek'e devredildi.

ERDEN TİMUR SALONU TERK ETTİ


Önergelerin reddedilmesinin ardından, Erden Timur sinirlerine hakim olamayarak salonu terk etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.