Erden Timur rest çekti! Son dakika!

Son dakika! Erden Timur gergin! Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, FIFA'nın Galatasaray'a verdiği ceza ile ilgili ''Yüzde 99,9 o parayı Tete ödeyecek. Ödemezse bile gerekirse cebimden parasını veririm. Kulübü ve hiç kimseyi mağdur etmem." diyerek rest çekti.

Galatasaray, Tete'nin transferi nedeniyle FIFA'dan ceza aldı.
 FIFA, Galatasaray ve Tete'ye "haksız fesih"ten dolayı 2,5 milyon euro para cezası verdi.

 Galatasaray, cezayı Tete'nin ödeyeceğini belirterek, şunları kaydetti: ''(Tazminatın) 8 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Tete tarafından FC Shaktar Donetsk'e yıllık yüzde 5 faiz oranıyla ödenmesine karar verildi.'' FIFA'nın kararına cevaben FIFA, öngörülen tazminat tutarını müştereken ve müteselsilen ödemekle yükümlü olduğundan, cezayı Tete ile birlikte biz de ödeyeceğiz. FIFA'nın 11 Temmuz 2024 tarihli kararına itiraz edilmesi gerekiyor.
 FIFA'nın ilgili kararları henüz kesinleşmedi. Şirketin tazminat ödemesi halinde futbolcu ile Şirket arasındaki sözleşmeye istinaden ödenen tazminat  Tete'ye iade edilecektir.
 "Bir olay meydana gelse bile oyuncular uygun cezalara tabi olacaktır" dedi. Timur, bu cezanın ardından sarı-kırmızılı yöneticilerle  iletişime geçerek şunları söyledi: ``Geçen yıl ne söylersem söyleyeyim Tete bu parayı yüzde 99,9 oranında alacak'' dedi.
 Ödemese bile gerekirse kendi cebimden ödeyeceğim.
 "Kulübü veya başkasını mağdur etmeyeceğim" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.