Erden Timur'dan İtiraf: Fred ve Szymanski Transferlerindeki Engeller

Galatasaray’ın eski Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe'ye geçen yaz transfer olan Fred ve Szymanski ile ilgilendiklerini açıkladı. Timur, harcama limiti nedeniyle bu transferlerin gerçekleşmediğini belirtti.

Galatasaray’ın eski Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı Fred ve Szymanski ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Timur, harcama limitleri nedeniyle bu oyuncuları transfer edemediklerini ve bu süreçte yaşanan sıkıntıları detaylarıyla paylaştı.

Galatasaray’ın eski Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, geçen yaz Fenerbahçe'ye transfer olan Fred ve Sebastian Szymanski ile ilgilendiklerini açıkladı. 

Erden Timur, gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalında konuk olduğu programda, Galatasaray'daki görev süresi ve transfer politikaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Timur, "Ndombele, Zaha, Tete transferleri ile Galatasaray’a zarar verdin mi?" sorusuna yanıt verirken, "Evet, verdim. Zaha, çok istenilen bir oyuncuydu. Ancak ben oyuncu seçme yetkisine sahip değilim; sadece scout ekibi ve teknik ekibin sunduğu adaylar arasından seçim yapabilirim. Eğer ‘bonservisli oyuncu alabiliyoruz, harcama limiti sorunumuz yok’ deseydim, farklı oyuncular da listede olabilirdi" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin geçen yaz kadrosuna kattığı Fred ve Szymanski ile ilgilendiklerini de belirten Erden Timur, "Birçok oyuncu vardı almak istediğimiz, Fred de bunlardan biriydi. Ancak bonservis bedeli ödeyemediğimiz için bu transferleri gerçekleştiremedik. Szymanski ile kiralık anlaşma yapmak istedik ama harcama limiti nedeniyle bunu başaramadık" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.