Erdoğan- Akşener görüşmesiyle ilgili yeni iddia ortaya atıldı: Oğlu için ricada bulunmuş oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Akşener'in, oğlu Fatih'in Paris Büyükelçiliği'ne atanması için Erdoğan'dan ricada bulunduğu öne sürüldü.

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 1,5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Akşener'in bu ziyareti Ankara kulislerinde büyük yankı uyandırdı. İYİ Parti Genel Başkanlığını Müsavat Dervişoğlu'na devreden Akşener ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.

 'OĞLU FATİH İÇİN BÜYÜKELÇİLİK İSTEDİ' İDDİASI

Akşener'in Beştepe'deki görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Galatasaray Lisesi mezunu olan oğlu Fatih Akşener'in Paris Büyükelçiliği'ne atanmasını talep ettiği iddia edildi.

YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı, Akşener'in daha önce de benzer girişimlerde bulunduğunu belirterek, oğlunun büyükelçi olacağı iddialarının Ankara'da konuşulduğunu söyledi.

Fatih Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Ankara'da konuşulanlar şöyle. Doğru mu değil mi bilmiyorum. Meral Akşener'in bir aile ferdinin büyükelçilikle ödüllendirilmesi için girişimlerde bulunduğu söyleniyor. Bu konuda birkaç ay önce de bazı girişimler olmuş. Aytun Çıray da bunu dile getirdi.

Zannederim ki oğlu için bu talepte bulunuyor. Hatta konuşulan şu; oğlu Fatih Akşener, Galatasaray Lisesi mezunu. Paris Büyükelçiliği gibi dedikodular varmış Ankara'da. Ben de dedim ki Paris olmaz, Paris'i vermezler. Fransızca konuşulan Senegal ve Cezayir gibi yerler olabilir ama Paris ciddi bir yerdir, vermezler. Biliyorsunuz, AK Parti büyükelçilikleri kendisine destek verenlere ödül gibi dağıtmaya başladı. Çok sayıda büyükelçilik verdiler böyle."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.