Erdoğan Alman istihbaratının El Kaide'li dediği Ben Hatira ile!

ABC Gazetesi/ Haber MerkeziBir önceki takımından El Kaide ile ilişkisi nedeniyle bir önceki kulübü tarafından kovulan, devre arasında Gaziantepspor'a imza atan Ben Hatira Erdoğan'la tanıştı. Radikal islamcı terör örgütü...

ABC Gazetesi/ Haber Merkezi

Bir önceki takımından El Kaide ile ilişkisi nedeniyle bir önceki kulübü tarafından kovulan, devre arasında Gaziantepspor'a imza atan Ben Hatira Erdoğan'la tanıştı. Radikal islamcı terör örgütü El Kaide ile ilişkisi olduğu için Almanya'dan kovulan Hatira daha önce "En büyük hayalim Erdoğan'la tanışmak" demişti. 

Alman Birinci Lig takımlarından Darmstadt, Tunus kökenli futbolcusu Enis Ben Hatira'nın sözleşmesini ''istihbarat tarafından takibe alınıp gözetlenen radikal İslamcı gruplarla ilişkisi olduğu’ gerekçesiyle feshetmişti. 

Erdoğan'ın açılış kisvesi altında referandum kampanyası yapamaya geldiği Gaziantep'te, bürokratlar, AKP'li vekiller Gaziantepsporlu futbolcu ve yöneticiler tarafından karşılandı. 

ERDOĞAN'A BİR NUMARA

Erdoğan, Gaziantepsporlu oyuncularla birlikte apronda fotoğraf çektirdi. Referandumda 'evet' diyeceğini açıklayan Gaziantepspor yöneticileri tarafından Erdoğan'a 1 numaralı forma hediye edildi.

EN BÜYÜK HAYALİ

Bunun yanı sıra devre arasında Gaziantepspor'a imza atan El Kaide ilişkisiyle gündeme gelen futbolcu Ben Hatira, "En büyük hayalim onunla tanışmak" ifadesini kullandığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşma fırsatı buldu.

ERDOĞAN'DAN EL KAİDELİ'YE: KARDEŞİM...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ben Hatira'ya "Ükemize hoş geldin kardeşim" derken Ben Hatira da "Sizin gibi bir liderle tanışmak benim için inanılmaz mutluluk verdi, sizi seviyoruz, Dünyadaki müslümanların liderisiniz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!
Borsa, Altın ve Dolar 23 Yıl Sonra Bir İlk Yaşayabilir: Alarm Zilleri Çalıyor!
Ukrayna'dan yola çıktı Türkiye'ye gelecek: İliklerimize kadar donacağız!
Öğrencilerden sonra emeklilere de sunuldu! Bundan böyle onlar da indirimli alabilecek!