Erdoğan, Arınç’la görüşme gerçekleştirdi

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda AKP kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı ve eski Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’la bir görüşme gerçekleştirdi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal,...

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda AKP kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı ve eski Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’la bir görüşme gerçekleştirdi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Erdoğan-Arınç görüşmesine ilişkin soruya “Bu görüşme MKYK gündeminde değildi, Genel Başkanımız da bizimle böyle bir bilgi paylaşmadı'' ifadelerini kullandı.

“BEN 2015’TE SİYASETİ BIRAKTIM''
Yapılan görüşmenin ardından Arınç gazetecilere açıklamalarda bulundu. Arınç, “Güzel olumlu bir görüşme oldu. Seçim hakkında ve partimiz hakkında konuştuk. Benim bu konuda fikirlerimi aldı. Ben 2015’te siyasete veda ettim. Bundan sonra milletvekili olarak siyasete başlamayacağım. Bana bir şey teklif edilmedi. Görüşmelerimiz devam edecek. Her konuda görüştük ancak açıklama yapma yetkisine sahip değilim. Ancak şunu ifade edeyim, ben hiçbir zaman AK Parti’ye, davama ihanet etmem'' ifadelerinde bulundu.

Erdoğan’ın Arınç’ın dışında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir görüşme gerçekleştireceği siyaset kulislerinde konuşuluyor. Görüşmelerin kaynağında ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığına dair söylentilerin olduğu ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

2024 Bedelli Askerlik Ücretinde Zam Beklentisi: Başvurmayanlar 6 Ay Sonra Daha Fazla Ödeyecek!
Türkiye'nin Medya Özgürlüğü Durumu Endişe Verici: RSF 2024 Raporu
Kahramanmaraş Depremi Davası: Yıkılan Blokta 103 Kişinin Ölümüyle İlgili Duruşma Ertelendi
Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı