Erdoğan, Bahçeli'nin önerisini dikkate almadı

İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen AKP'li Erdoğan, ''Sayın Bahçeli'nin bu talebi kendisine aittir. Bizim şu anda, hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok'' açıklamasını...

İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen AKP'li Erdoğan, ''Sayın Bahçeli'nin bu talebi kendisine aittir. Bizim şu anda, hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok'' açıklamasını yaptı.

''BİLİYORSUNUZ HÜCRE YENİLENMESİNİ SİYASETTE BAŞARAN PARTİYİZ''
24 Haziran baskın seçimlerinin aday listeleri hakkında konuşan Erdoğan, ''Biz biliyorsunuz hücre yenilemesini siyasette başaran bir partiyiz ve mevcutla yetinen, iktifa eden değil ve kadrosunu, hücrelerini sürekli olarak yenileyen, güçlendiren nerede eksiklerimiz var, aksamalarımız var bunları gidermeye çalışan bir siyasi partiyiz dolayısıyla burada da nerede aksama varsa, nerede sıkıntılar varsa bunları gidermek suretiyle yeni bir kadro ortaya koymanın gayreti içerisinde olacağız. Milletvekilleri bu işin hakkını kesinlikle dört dörtlük vermeli. Ankara'ya taşınıp, Ankara'da da parlamentoya bile doğru dürüst gelmeyen bir ekiple yürümeyi düşünmüyoruz. Bu konuda kimler falso yapmışsa artık onlarla yürümek mümkün değil.'' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!