Erdoğan, 'Buğday'ın galasında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Semih Kaplanoğlu'nun Buğdağ isimli filminin galası sonrasında yaptığı konuşmasında "Yeni Türkiye'yi, ülkemizin dört bir tarafında görev yapan öğretmenlerimizin gayretleriyle inşa edeceğiz"...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Semih Kaplanoğlu'nun Buğdağ isimli filminin galası sonrasında yaptığı konuşmasında "Yeni Türkiye'yi, ülkemizin dört bir tarafında görev yapan öğretmenlerimizin gayretleriyle inşa edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gala sonrası Öğretmenler Günü ile ilgili yaptığı konuşmada, "Bugün emekliliğini yaşayan öğretmenlerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Türkiye'nin bu günlere gelmesinde en büyük pay öğretmenlerindir.Öğretmenlerimizin çalışma şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Yeni Türkiyeyi ülkemizin dört bir yanında gayret gösteren öğretmenleriz ile ihya edeceğiz. İzlediğimiz bu filmde sürekli olarak Semih Bey'den bazı bilgiler de aldım. Atılan bu adımla sinema dünyasında Semih Bey'in bu kararlılığı bu azmi, Türk sinemasının nerelere geldiğini göstermesi açısından çok önemli" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!