Erdoğan: Bunlar beş tane koyunu kaybedip gelirler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan  "Rejim sorunu bu ülkenin 1923'te bitti. Bizim şu anda yönetim sistemiyle sorunumuz var. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık bunları birleştiriyoruz güçlü bir yürütme oragnı oluşturuyoruz. Ama bunlar...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan  "Rejim sorunu bu ülkenin 1923'te bitti. Bizim şu anda yönetim sistemiyle sorunumuz var. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık bunları birleştiriyoruz güçlü bir yürütme oragnı oluşturuyoruz. Ama bunlar anlamaz" ifadelerini kullandı.

???Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Manisa'da toplu açılış töreninde konuştu. "Bu ülkenin rejim sorunu 1923'te bitti. Bizim şu anda yönetim sistemiyle sorunumuz var" diyen Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık bunları birleştiriyoruz güçlü bir yürütme organı oluşturuyoruz. Ama bunlar anlamaz. Bunlara beş tane koyun ver kaybedip gelirler" dedi.

'GEREKİRSE İDAM İÇİN BİR REFERANDUM YAPARIZ'
"15 Temmuz gecesi gençler, sizinle yürüdük. Marmaris'ten Facetime ile duyuru yaptığımda meydanlara döküldüğünüzü görünce çok duygulandım" diyen Erdoğan, "Hemen ilk işim oradan İstanbul'a gelmek oldu. Orada halkımla bütünleştik. Bütün operasyonu oradan yönetmeye başladık. Anlamlı bir geceydi, fazla sürmedi. 16-17 saatte neticeye ulaştık" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti:

"İnşallah, on gün içinde yine millete gideriz. Millet "İdam" diyorsa mesele bitmiştir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil mi? Bitti. CHP "Mustafa Kemal'in partisiyiz" diyor. Mustafa Kemal'in partisiysen dinle. Ne diyor gazi, "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir". O zaman milletin dediğine uyacaksın, uymazsan uydurur bu millet. Değerli kardeşlerim, 16 Nisan'da yapacağımız işin adı, 2007'de başlayan reformu nihayete erdirmektir."

Ayrıntılar gelecek...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı
Benzin ve motorine indirim geldi
Nebahat Çehre'den korkutan haber geldi! Kalbine stent takıldı!
Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor