Erdoğan: CHP'nin tezkere oylamasında ve sonrasındaki tutumu doğrudan Türkiye'yi hedef almaktadır

“Hele hele genel başkanı bir bayan olanın küfrü asla yenilir yutulur değildir, bir bayanın ağzından “Yavşak” ifadesi çıkar mı ya?”

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından başlıklar şöyle:

“Sezai Karakoç’a Allah’tan rahmet diliyorum. Kuşakların kendisinden öğrenecek çok şeyi olduğunu biliyoruz.

İsmet Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Naci Bostancı, 2023 seçimleri hazırlıklarında önemli sorumluluklar üstleneceği için görevinden affını istedi.

Milli iradenin tecelligâhı olan Meclis’in lokomotifi Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerin milletvekillleridir.  Her ne kadar bu çatı altında istisnai  de olsa milletvekilliği sıfatının duruşa, ahlaka  sahip bulunmayanlar çıkabilse de Meclisimiz milletimizin gözbebeğidir.

Hukuki süreç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın şehit yakınlarına hakaret edenlerin milletvekilliği sakıt olmuştur.  Bu küfürbaz, yüzsüz, terbiyesiz kişiliklere hak ettiği dersin gittikleri her platformda ve sandıkta mutlaka verileceğini biliyorum.

Hele hele genel başkanı bir bayan olanın küfrü asla yenilir yutulur değildir, bir bayanın ağzından “Yavşak” ifadesi çıkar mı ya?

Hani bacıydı kendisi de, öbür tarafta bu kardeşimizin bacısına söverek ve kendisini tekmeleyerek cevap veriyorsunuz. Şehitlerinin emanetlerine saygı göstermeyenden bu millete hayır gelmez. Ülkenin 2. büyük partisinin de bölücü örgütün çizgisine dümen kırması hepimizi üzmüştür. Biz bunların sürekli aynı yalanları tekrarlamasına alıştık. Doğrudan ülkemizin güvenliği, insanlarımızın geleceği hedef alınmıştır. CHP'nin tezkere oylamasında ve sonrasındaki tutumu doğrudan Türkiye'yi hedef almaktadır. Bu oylamadan sonra CHP'nin sırtını kimler sıvazlıyorsa ipini de onlar tutuyor demektir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor