Erdoğan çocukları Saray'da ağırladı: Bu kıyağımı da unutmayın

AKP'li Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Koltuğunu 12 yaşındaki Fatih'e devreden Erdoğan, konuşmasında "Cumhuriyetimizin 98'inci kuruluş yıldönümünde,...

AKP'li Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. 

Koltuğunu 12 yaşındaki Fatih'e devreden Erdoğan, konuşmasında "Cumhuriyetimizin 98'inci kuruluş yıldönümünde, istikbalimizin teminatı genç yavrularımızla, külliyemizde bir aradayız. Daha nice 98 yıllara temennisiyle sizleri burada ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Makamlar gelip geçicidir. Bugün de sayın Başkan Fatih'e bu makamı devrediyorum. Gerek istikbal, gerekse istiklal mücadelemizde sizlerin çok önemli yeri var. Dünyada genç nüfus itibariyle ağırlıklı bir nüfusa sahip Türkiye'nin üyelerisiniz. Nitelikli insan yetiştirmede sizler bizim adaylarımızsınız. Bundan dolayı size güveniyoruz. Başarılarınızla övüneceğiz. Sizlerin gözlerindeki parıltılar, benim geleceğe olan güveni artırıyor" ifadelerini kullandı.

BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL OLMAK ÜZERE...

Ardından söz alan Fatih ise, "Atatürük 23 Nisan'ı biz çocuklara armağan etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın huzurunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bizlere gösterdiğiniz sevgiye layık olacağız" diye konuştu.

"BU KIYAĞIMI DA UNUTMAYIN"

Erdoğan soruların ardından çocuklara makamında ağırlamayı teklif ederek, "Bu kıyağımı da unutmayın" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!