Erdoğan: Döviz saldırılarına rağmen büyümeye devam edeceğiz

AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane''de konuşuyor.

Gümüşhane'de konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorum Gümüşhane zor bir yer. Olduğu gibi hep kayalık. Ama burada da işi oturttun mu sağlam olur. Onun için buraya farklı bir mimari üslubu taşımamız lazım. Sayın Balta sen yer bilimlerini iyi bilirsin. Buralarda oturup bunları konuşmanız lazım. Adımları da iyi atmamız lazım" dedi.

 Erdoğan özetle şunları söyledi:

'BİZ CORÇ'A DEĞİL HALKA VE HAKK'A VERİRİZ HESABIMIZI'
"Bizler de 100 günlük programda yer alan diğer projelerin takipçisi olacağız. Hesabı millete vereceğiz. Birilerine değil, Corç'a ve Hans'a değil, biz halka ve Hakk'a veririz hesabımızı. Ne söz verdiysek onu yerine getirmeye çalıştık. Yapamayacağımızı söz olarak vermedik. Türk siyasetinin tekrar popülizm bataklığına düşmesine izin vermedik. Popülizm tuzağına düşmeden can borcumuz olan bu millete en güzel şekilde hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz.

'RUSYA'DAN YOĞUN TURİST AKIMI VAR'

"Birileri yaşadıkları onca hezimete rağmen koltuklarını korumak için her türlü siyasi cambazlığa başvurabilir. Birileri sandıklar kapanır kapanmaz makam, rant ve çıkar kavgasına tutuşabilir. Ama biz asla böyle bir hareket değiliz ve olamayız

Sayın Putin ile görüşmem vardı ve maşallah bu sene Rusya'dan yoğun bir turist akını var. Öyle zannediyorum ki 6 milyon gibi bir turist herhalde Rusya'dan gelecek. Aramızdaki bu ilişkiler, bu irtibatlar bizleri daha güçlü hale getiriyor.

'TURİSTLERİN GELDİĞİNİ GÖRÜYORUM'

Tüneller açıldıktan sonra burası turist kaynayacağını belirten Erdoğan, "Heyecanlıyım, o turistlerin buraya geldiğini görüyorum. Yüzde 7,4 büyüme yakaladık. Türkiye avrupa ülkeleri arasında bir sıra G20 ülkeleri arasında 2. sırada. Biz işimize bakalım daha iyi olacak" dedi.

'HİÇ KİMSENİN HEDEFLERİMİZLE ARAMIZA GİRMESİNE İZİN VERMEYEĞİZ'

Tutturmuşlar kur mur filan falan. Bırakın geçin bu işleri. Biz işimize bakalım işimize, daha iyi olacak. Haklarımızdan taviz vermeyiz. Özellikle döviz kuru üzerinden ülkemize yönelik gerçekleştirilen tüm saldırılara rağmen inşallah ikinci çeyrekte de büyümeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden alı koymasına hedeflerimizle aramıza girmesine izin vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor