Erdoğan Euro 2016'ya da el attı: Utanmıyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçı ve sporculara verdiği iftarda A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Milli Takım Kaptanı Arda Turan'a yönelik eleştirilere cevap verdi. Erdoğan, yapılan eleştiriler için, "bunlar ciddi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçı ve sporculara verdiği iftarda A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Milli Takım Kaptanı Arda Turan'a yönelik eleştirilere cevap verdi. Erdoğan, yapılan eleştiriler için, "bunlar ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktir. Böyle bir şey olamaz" dedi.

İşte Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları:

İlk iki maçta takımımız üst üste 2 mağlubiyet aldı. Bugüne kadar göklere kadar çıkardığımız takım kaptanımza 2. maçta tribünlerden akla hayale sığmayacak tezahüratlar yapıldı. Dünyanın en güçlü takımına transfer olmuş. Peki utanmıyor musunuz? Öbür taraftan İspanyol geliyor arkadaşını teskin etmeye çalışıyor, siz yuhalıyorsunuz. Bugüne kadar başarıyla övdüğümüz bir teknik direktöre ve kızına, hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları ben bir baba olarak kabul edemem. Bunlar çok ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktir. Bu milletin ne kültüründe ne de ahlakında vardır. Böyle bir şey olamaz. Sporda galibiyet de mağlubiyet de eşittir. Dünyanın en güçlülerinin ne yaşadığını görüyoruz. Salı günü son maçımızı oynayacağız ama siz yolun önünü kesiyorsunuz. Cumhurun başı olarak düşüncülerimi özellikle ifade etmek isterim. Televizyonları açıyoruz yorumcular verip veriştiriyor. El-insaf bir durun önce bir bitsin sonra oturur konuşursunuz. Fair-play, fair-play diye konuşuyorsunuz ama bu lafla olmaz ki… Onun için ben bunu da üzüntülerimin bir ifadesi olarak bu akşam özellikle vurgulamak isterim. Başta teknik direktörümüz olmak üzere, azminizden bir şey kaybetmeyin. Siz oradan başarısız da dönseniz siz bizim milli takımımızsınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın
1 Mayıs aynı zamanda dayanışma demektir