Erdoğan Gökçek'e seslendi: Öğrenciler yapılmadı diyor?

Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e kürsüden ''durak’ sordu.Erdoğan...

Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e kürsüden ''durak’ sordu.

Erdoğan konuşması sırasında kampüse yapılan yatırımları anlatırken, “Artık otobüs duraklarından bir şikayet yok değil mi? Oldu mu otobüs durakları?'' diye sordu. Erdoğan öğrencilerin hep bir ağızdan, “hayır'' yanıtı vermesi üzerine bu kez kürsüden Melih Gökçek’e seslendi ve durakların hizmete girip girmediğini sordu. Gökçek olumlu yanıt verince de, “E olmadı diyorlar?'' diye sordu. Gökçek ayağa kalkıp yeniden onay verince, “Bunu halledelim'' dedi.

Erdoğan daha sonra da, Başbakan Binali Yıldırım’ı kast ederek, “Binali bey de metro getirecek dedi''. Bunun üzerine alandakiler alkışlayınca Gökçek de Yıldırım’a dönerek alkışladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek