Erdoğan halka olan ilgisini açıkladı: Sokağa, çarşıya, pazara tüm dikkatimizle kulak veriyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, halka olan ilgisi hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Sokağa, çarşıya, pazara tüm dikkatimizle kulak veriyoruz" ifadelerini kullanarak, halkın görüşlerine ve taleplerine duyarlılık gösterdiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, Türkiye'nin farklı kesimleriyle yakın diyalog içinde olma ve istişareyi siyasetin merkezine yerleştirme çabalarını vurguladı. İş dünyasından gönüllü teşekküllere kadar her kesimle sürekli iletişim kurmayı amaçlayan Erdoğan, özellikle seçim dönemlerinde halkla gönül köprülerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Erdoğan, konuşmasında hanım kardeşlere daha fazla önem vereceklerini ve milletin gündemini siyasetin ve hükümetin gündemiyle birleştirerek ülke hizmetine devam edeceklerini ifade etti. Millete hizmet etmenin öncelikli meseleleri olduğunu belirten Erdoğan, vatandaşların her sorununa çözüm üretmeyi ve taleplerini karşılamayı bir görev olarak gördüklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı, Bursa'nın sorunlarına çözüm getirme ve şehrin vizyonunu güçlendirmeye yönelik çabalarını sürdüreceklerini, 21 yıldır devam eden hizmet anlayışlarını bundan sonra da birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti.

Son olarak, Bursa'ya önemli bir yatırımı kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ve bu hizmetleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?
Arapça bilmediğini biliyorduk, tarih de bilmiyormuş
Erdoğan’ın CHP’nin 'içini karıştırmak' gibi bir planı olabilir mi?"
Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu
Şanlıurfa'da DEM Parti bürosuna silahlı saldırı