Erdoğan için 7600 genç sadece istatistik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:Bayramlar millet unsurlarımızın temel unsurlarından biridir. Ramazan ayı boyunca Müslüman kanı dökülmeye devam etti. PKK'sıyla, PYD'siyle DAEŞ'iyle mübarek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bayramlar millet unsurlarımızın temel unsurlarından biridir. Ramazan ayı boyunca Müslüman kanı dökülmeye devam etti. PKK'sıyla, PYD'siyle DAEŞ'iyle mübarek ayımızı kana buladılar. Son olarak ülkemizde Atatürk Havalimanı'nda, ardından Irak'ta dün de Suudi Arabistan'da Cidde ve Medine'de meydana gelen terör saldırıları hepimizin yüreğini derinden yaraladı. Aziz İslam'ın adını kullanarak, istismar ederek, Müslüman kanı döken bu terör örgütü, Peygamber Efendimizin mübarek naaşının, mescidinin bulunduğu şehre saldıracak kadar ileri gitti. DAEŞ denilen bu proje örgüt, Müslümanların bağrına saplanmış bir hançerdir. Her kim ki mezhep taassubuyla veya başka bir saikle bu örgüte destek veriyorsa aynı vebale ortak oluyordur.


3 bela ile karşı karşıyayız. Mezhepçilik, ırkçılık, terör. Birincisi Irkçılık, bizim dinimizde böyle bir anlayış yok. Üstünlük sadece takva iledir. Birileri bu olayı farklı yere çekebilirler. Birileri Kürt kardeşlerimizin oylarını alabileceklerini düşünebilirler. Biz asla bu ülkede ırkçılık yapmadık.

İnşallah bu dokunulmazlıkların kaldırılışı ile bu talebiniz yerine gelecektir. Bunlar ne diyordu "Benim dokunulmazlığımı kaldırın" peki kaldırılınca niçin feryada başladılar? Savunulacak hiçbir yanları yok. Dağlardan o gücü arkalarında bulmamış olsaydılar bugün parlamentoda olmazdılar.

İkincisi mezhepçilik. Bizim dinimizde mezhepçilik asla yok. Bizde tek ölçü İslamdır.

Terörle ciddi bir mücadelenin içindeyiz, ciddi kayıplar verdik ama bizim kayıplarımızın bir vasfı var; onlar şehit. 600 kaybımız var ama 7 bin civarında teröristi etkisiz hale getirdik, üzerine gitmeye devam edeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"
Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı
Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli
Önce il başkanları, sonra MYK değişecek