Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak tebrik etmesi, siyasi arenadaki diyalog ve ilişkilerin yönü açısından önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ettiğini duyurdu. Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlığa seçilen Dervişoğlu'nu telefonla arayarak tebrik ettiği ve kurultayın hayırlara vesile olması temennisinde bulunduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tebrik telefonuyla, siyasi çevrelerdeki yeni gelişmeler ve partiler arası ilişkilerin seyrine dair dikkatler bir kez daha bu gelişmelere çevrildi. İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda gerçekleşen genel başkanlık seçimi sonucunda Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğine atıfta bulunan bu tebrik, siyasetin nabzını belirleyen önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’nin 5’inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu arayarak tebrik etti; kurultayın hayırlara vesile olması temennilerini iletti."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi
2024 Arefe günü ne zaman?
9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
İzmit'te Alkol Etkisiyle Düşen Şahıs, "Tansiyonum Var" Diyerek Yardım İstedi
Bodrum'da Zeytin Çiçeği Festivali Coşkusu Başladı!